info@leefstijlcoach-anja.nl - 06 268 300 03

Leefstijlcoaching

Leefstijl heeft te maken met alles wat je doet en laat om gezond te blijven of te worden.

Bij een gezonde leefstijl is aandacht voor voldoende ontspanning en slaap, goede voeding/vochthuishouding en voldoende beweging. Als deze beter op orde zijn voel jij je vitaler en heb je meer energie om leuke dingen te doen. Een gezond lichaam en positieve denkpatronen zijn belangrijke voorwaarden om je gelukkig te voelen.

Waarvoor kun je bij een leefstijlcoach terecht?

Voor een groot deel heb je invloed op de kwaliteit van je leven door een gezonde leefstijl aan te houden. Wat wil jij anders in je leven?

Het leefstijlcoachtraject

Als leefstijlcoach coach ik jou om ongezonde gewoontes blijvend te vervangen door gezonde gewoontes. Ik vertel niet wat je moet doen en laten. Ik ga wel samen met jou op zoek naar jouw verbetermogelijkheden en inspireer en motiveer jou om dit te bereiken.

Een leefstijlcoachtraject bestaat uit zes individuele gesprekken, inclusief intakegesprek, van ongeveer één uur. De doorlooptijd is circa drie maanden, elke twee weken plannen we een coachgesprek.

Tussen de coachgesprekken door ga je zelf aan de slag met onderzoeken wat je kunt verbeteren en ga je concrete acties bedenken en uitvoeren. Je krijgt tips hoe je deze tot een blijvende gewoonte kunt maken. Samen werken we aan jouw doel door kleine blijvende stappen te zetten naar een duurzame gezonde leefstijl.

Een individueel coachtraject wordt niet vergoed door je zorgverzekering.
Neem contact op voor een prijsopgave.

Maak een kennismakingsafspraak en laat je vitaliteit meten

Privacy en alg. voorwaarden | Disclaimer | Klachtenportaal Zorg